2014. január 18., szombat

Megtalálta helyét

a sajtom a konyhában!

Módosítanom kell korábbi kijelentésemet, miszerint félkemény sajtot hoztam össze.
Pár nap utóérlelés kimondottan jót tett neki - közben persze elfogyott a fele, kökénylekvárral mennyei :) -, előhozta a zamatát és tovább keményedett.
Most már inkább kemény sajtnak mondanám.

Lereszeltem, s olyan lett, mint a parmezán jellegű sajtok:


Csak nincs az a jellegzetesen erőteljes, furcsa íze és szaga, lágyabb, harmonikusabb és a sóssága is mérséklődött valamelyest.

Szóval szerintem tésztára kiváló (csak zárójelben: most krumplis tésztán teszteltem, kimondottan jót tett vele)

Biztosan készítek még ilyen sajtot is, mert könyörög egy nagy tál spagettiért :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése